20. května 2013

Aktuálně z 20. 5. 2013

Možná jste si toho všimli (pokud si jde toho nevšimnout :D), ale v posledních dnech jsem jaksi utlumila svoji aktivitu (která ani před tím nebyla nějaká zrovna famozní). Ale shrnu v pár slovech - nestíhám.

Možná někteří z vás ví, že letos maturuji a snažím (ano, to je opravdu to nejsprávnější slovo, které lze v mém případě použít) se učit. Bohužel všechny školy se zbláznili a tak jsem hned po státních maturitách psala jedny příjimačky do Brna a teď o víkendu druhé. (Zcela upřímně vám řeknu, že z toho fakt nemám dobrý pocit a fakt nevím, co budu ten rok dělat, jak mě nikam nepřijmou).

Jak už jsem říkala, státní maturity už mám za sebou (pochlubím se - samé jedničky :D) a teď se snažím (ale fakticky moc snažím) učit na školní maturity. Už skoro umím dějepis, ovšem základy společenských věd nebo nedejbože výtvarku, ještě nemám skoro ani vypracované. No prostě... nestíhám.

Už asi dva týdny mám rozečtené Kdo chytá v žitě. A je to fakticky dobrá knížka, ale fakticky ji nestíhám číst. Navíc chci jít ještě do kina na Velkého Gatsbyho (kterého jsem četla a hrozně se mi nelíbil :D) a to fakt nevím, kdy a jak udělám.

Tak doufám, že se máte líp než já. A když se vám bude chtít tak mi 30. května můžete držet palce. Věřím tomu, že to budu potřebovat :D

P.S. - mohla bych napsat nějakou knížku jak správně prokrastinovat. Asi jste si všimli, že jsem (se pokusila) nastavila nový vzhled. Je tady spousta nedostatků, na kterých (usilovně) pracuji. Snad se mi to dneska podaří ještě nějak vyřešit.


4 komentářů:

E_V_E řekl(a)...

Prajem veľa šťastia, určite to zvládneš 8)

Kateřina H. (Thaiwald) řekl(a)...

Dežím palce s tou maturitou, určitě se ti to povede. Samé jedničky, paráda! :) Slyšela jsem, že asi 20% maturantů neudělalo matiku, to je fakt síla!
Ten nový vzhled je pěkný, takové hezké barvy. Jenom jak máš háčky a čárky, tak je to v jiném fontu písma, než zbytek a někdy jsem měla problémy se čtením. Ale to je jen takový detail. :)
Velký Gatsby, to mi něco říká... ale co? O.o

Charrlie řekl(a)...

Děkuji :)

Charrlie řekl(a)...

jo, přesně tolik jich to neudělala, ale já jsem matematický pablb, takže jsem maturovala z angličtiny a fakt pohodka. Téměř bych řekla že 3/4 lidí co psala aj tak musí mít jedničku. Ono si ji totiž bralo strašně málo lidí, protože je odrazuje to, že aj má tři části (ústní, slohovka, test) a matika jenom jednu (test).

jo, s písmem mám ještě problém, musím to nějak vyladit. Stejně jako mi nejde nastavit datum, to musím ještě nějak pošéfit :D

Velký Gatsby - kniha a novej film - je kolem toho spoustu povyku (protože tam hraje DiCaprio :D)

Okomentovat

 
Copyright © 2013 Tempe's Library. All rights reserved.
Blogger Template by