17. října 2013

Aktuálně ze 17. 10. 2013

♥ | via Facebook

Já vím, já vím. 

Druhé aktuálně v jednom měsíci a kromě toho se tady vlastně nic neděje (kromě jedné pofidérní recenze na Espressologii). Ale... já vám přicházím něco říct.
Jasně, je to furt ta stejná písnička - nestíhám, nestíhám, nestíhám. I když to tak úplně není pravda. Spíš bych to změnila na - dělám, že nestíhám. Je to zvláštní, ale celou střední jsem musela makat na 200% a teď nejedu ani na sto. Prostě stíhám. Zvláštní. Chybí mi to.
Ale o tom jsem mluvit nechtěla. V náhlém záchvatu čehosi zvláštního jsem se rozhodla založit si nový blog a vrátit se ke svému nejoblíbenějšímu (a opomíjenému) koníčku. Ke psaní.
Takže... tadá! 
Ano, největší novinka, všech novinek - zase píšu. Naposledy jsem ťukala do klávesnice (a to ještě nebylo ani do klávesnice) asi maturitní práci. Pak nějak nebyla chuť. Pár věcí se změnilo a mě se nechtělo, nevěděla jsem ani pořádně jak. Bylo mi to proti srsti.
Ale tohle je prostě věc, nad kterou můžete jen tak máchnout rukou. Pokud je to ve vás, tak si to k vám jednou najde cestu zase zpět. A tak zase sedím u klávesnice :)

Pokud se vám chce, nakoukněte a počtěte si. A pokud se vám nechce, tak tohle ignorujte :D

7 komentářů:

Kateřina H. (Thaiwald) řekl(a)...

Jů! Díky povídkám jsem vlastně začala číst Tvůj blog. Takže na ten druhý se určitě podívám, až budu mít čas. Protože teď jsem to já, kdo jede na víc, než 100% a divím se, že jsem se z toho ještě nezhroutila... :D

Charrlie řekl(a)...

Fakticky? Tak to je super, já už jsem nepsala ani nepamatuji, tak jsem nějak nevěřila tomu, že tu ještě někdo existuje, kdo si pamatuje moje psaní :D

Simone Sipriano řekl(a)...

To som rada, že všetko stíhaš. :-) Ja mám naopak stále pocit, že vôbec nestíham. Ale robím, čo môžem. :-)

Christie (Neliss) řekl(a)...

Ja si tiež pamätám tvoje poviedky ešte z blogu.cz.:) Takže sa na blog hádam kuknem... A to stíhanie ti závidím (ale v dobrom:) & prajem ti to samozrejme), teda, ja aj stíham, len som úplne mega vyčerpaná a otrávená.:)

Charrlie řekl(a)...

Všechno stíhám, všechno tíhám a ještě se zvládám i nudit :D Tak přeji, aby jsi stíhala ještě víc, než do teď :D

Charrlie řekl(a)...

Ty jsi takový můj malý veterán :D
To je ta nejhorší varianta, když stíháš, ale jediné co z toho máš, je, že jsi otrávená a vyčerpaná :D

Simone Sipriano řekl(a)...

Tak Ty sa zvládneš aj nudiť? Nechceš mi dať recept ako na to? :D

Okomentovat

 
Copyright © 2013 Tempe's Library. All rights reserved.
Blogger Template by