5. dubna 2014

Knižní chvilky (2)

Knižní chvilky je projekt který pochází od TerezZ. Z mé strany se jedná o nepravidelný projekt, který (jak musím kajícně přiznat) využívám hlavně k tomu, abych zaplnila "díry" - to je, že se budu usmívat (a mávat!) a tvářit se, že tento článek dává smysl. 
(Ano, máte pravdu - nejde mi to.)

Jsou to fotky různorodé, většinou vznikají tak nějak spontálně. Vše focené mobilem a kvalita tomu taky odpovídá. Pardon za ni.

Na úvod hned jedna zcela neknižní fotka. Ale osobně bych ji nazvala vítání jara. Pochází z prvního sluníčkové dne letošního roku, kdy těm keckám prostě nešlo odolat! 

Pokud mě sledujete na facebooku, tuhle fotku jste už asi viděli. Pochází z mé podivné cesty do Brna, kde nejdřív nejel vlak (hodina zpoždění a na otázku, jestli ten vlak dneska pojede mi odpověděli, že dneska určitě jo. Parádní servis :D) a tak jsem musela běžet na autobusák, abych se dopravila autobusem. Pak jsem se ztratila na autobusáku a... no. To je asi celý příběh...

... a nebo taky ne! Protože tu je ještě fotka z mé cesty zpátky. Řeknu vám - fotit nenápadně ve vlaku je opravdu nadlidský úkol!

A jedna školní fotka z mého skoro každodenního luštění starých textů. Na první pohled to sice vypadá pěkně, ale když v tom máte číst, tak už to tak pěkný není.

Jestli mě čtete trochu dýl, tak jsem už určitě někdy zmiňovala moji úchylku na nejrůznější kavárny. A jak možná už taky víte, tak nepiju kávu (protože mi prostě nechutná) - proto piju snad všechny druhy čaje a přímo zbožňuju kakaa. Na fotce je zrovna výborný čaj Dilmah s příchutí borůvky a vanilky. Opravdová mňamka!

Další školní fotka a opět s knižním podtextem. Mám za sebou první zkoušku letního semestru (a dokonce jsem byla i úspěšná) a sice test na Knihu knih, tedy na Bibli. Trošku se chlubím, ale kdo to nedělá? :D

Tahle fotka vlastně nemá skoro žádný význam. Kromě toho, že se "chlubím" s mými novými riflemi. (A taky čtu Bez naděje. Výborná knížka, ale o tom jsem už mluvila tady.)

Další zcela neknižní fotka, ale mě se hrozně "líbí". Je to snímek mého kolena, ale více než koleno mi to připomíná obličej. Doufám, že nejsem sama :D

S mojí Glee záložkou jsem se už určitě chlubila. Ale to mi nebrání v tom, abych to udělala znovu. Já za to nemůžu, ona je prostě hrozně fotogenická!

Poslední fotku dnešního večera jste už taky mohli vidět na facebooku. Vytáhla jsem neskutečně nudný Papežský primát ven a aspoň trochu jsem si tohle nudné čtení zpříjemnila.

11 komentářů:

NikaRoovy řekl(a)...

Moc pěkné fotky! :))

Slavka Chiara řekl(a)...

Naozaj to vyzerá ako tvár. Aký odbor študuješ? Vyzerá to dosť náročne.

Bastera řekl(a)...

Moc pěkné fotky a na to že jsou mobilem je to dobré :) A já v tom hned viděla tvář nějakého ducha :) S tou školou Ti rozumím. A čajíček bych si dala :)

Rusallka řekl(a)...

Ta Glee záložka je fakt fotogenická :D (ešte v živote som nepoužila slovo fotogenická na záložku, ale všetko je raz po prvýkrát) A ten snímok kolena fakt vyzerá ako tvár.... i keď zase mne sa kopec vecí podobá na niečo iné :D

HλNKA řekl(a)...

Moc pěkné fotky :-) Čajíčky mám taky ráda, ale kafem nepohrdnu :-) A musím uznat, že máš koleno zajímavé a rozhodně fotogenické a ten starý text je.. jo, pěkný, ačkoli vůbec nevím, jak něco takového může člověk přečíst :-D

Šárka S. řekl(a)...

Konečně někdo, kdo nepije kafe! Nejsem na světě sama. :D
To pouzdro je fakt úžasný. Neodolala jsem a už ho mám taky. :D Doufám, že ti to nevadí.

Charrlie řekl(a)...

NIKAROOVY: Děkuji :))

SLÁVKA: Studuji jednooborovou historii. Je to hlavně o "domácí přípravě" - načíst si knížky. Zabere to spíš spoustu času, ale samo o sobě to studium není zas tak náročné :)

BASTERA: Tak, tak - tvář ducha! To je přesně ono! :) A čajíček bych si dala taky, takový dobrý doma nemám :/ :D

NIKEE: Přesně jak říkáš - všechno je jednou poprvé. Záložka určitě děkuje, ona ráda slyší takové "chvály" na svoji fotogeničnost :D

花HλNKA: Děkuji :) Ono tohle byl zrovna blbej příklad, to jsem myslím nepřečetla ani já. I když měřítko, "ani já" asi není zrovna to nejlepší :D

TIW: Konečně bych mohla říct taky! Všichni chodí na kávu, tak to jsem ráda, že nejsem sama :)) A určitě mi to nevadí, kdybych chtěla, aby ho nikdo nikdy neměl tak si syslím ten eshop sama pro sebe a ještě i zakleju jejich stránky, aby je google nenašel :D

Christie (Neliss) řekl(a)...

Super fotky.:) S tou kávou to mám rovnako.:D A to koleno rozhodne pripomína tvár.:O :D Inak skvelé puzdro na kindle.:)

Veronika řekl(a)...

Taky hrozně ráda čtu venku, i když většinou jen na zahradě. Milé fotečky. A máš úžasné červené tenisky, takové správňácké pro knihomola... :-)

Veronika řekl(a)...

Jo a s tím nenápadným focením já jsem si už dávno přestala lámat hlavu. Prostě si klidně vytáhnu foťák i v restauraci a vyfotím si jídlo dřív, než se do něj pustím. Je mi celkem jedno,jestli to vypadá divně, na fotky se pak podívá každý rád... :-) Takže s chutí foť, kdekoli Tě to napadne... :-)

Charrlie řekl(a)...

NELISS: Já i pouzdro moc děkujeme za pochvalu. Víc teda asi pouzdro. Doufám, že mi z toho nezčervená! :))

VERONIKA KRATKA: Kdybych měla zahradu, tak by mě asi nikdo z ní nikdy nedostal :) Foťákem bych se asi nebála fotit na veřejnosti, ale většinou fotím mobilem a sama vím, jaký mám názor na podobné lidi (to znamená - že fotí hlavně proto, aby fotku pak mohli strčit na fb, nebo na instagram). Ale ne všechny lze házet do jedné krabice, že jo. Tak díky za povzbuzení! :))

Okomentovat

 
Copyright © 2013 Tempe's Library. All rights reserved.
Blogger Template by