24. dubna 2014

Knižní chvilky (3)

Knižní chvilky je projekt který pochází od TerezZ. Z mé strany se jedná o nepravidelný projekt, který (jak musím kajícně přiznat) využívám hlavně k tomu, abych zaplnila "díry" - to je, že se budu usmívat (a mávat!) a tvářit se, že tento článek dává smysl. 
(Ano, máte pravdu - nejde mi to.)

Jsou to fotky různorodé, většinou vznikají tak nějak spontálně. Vše focené mobilem a kvalita tomu taky odpovídá. Pardon za ni.

(Dneska to asi bude trochu delší. Nejdřív jsem si říkala, že mám málo fotek a že ještě počkám. A ještě počkám. A ještě mám málo fotek. A pak se mi nějak podařilo, že jsem v mobilu měla 22 fotek do knižních chvilek. Hups.)

 A na úvod hned jedna neknižní fotka. Aneb já a moje "nožní" fotky. A nebo taky já a moje euforie z přicházejícího jara. (A nebo taky já a moje liščí košile!)

Následuje série fotek z nádraží. Že miluji cestování vlakem už taky víte. A protože jsem zrovna četla Dějiny papežského primátu krátila jsem si čekání na (zpožděný) vlak jak jinak než četbou focením.

Nožní fotka, špatně nalakovaný nehet, papežský primát. Ale hlavně. Vlak pořád ještě nepřijel. A mě ujel navazující autobus a přišla jsem prvně pozdě do své nové (bohužel krátkodobé) brigádky. Ale to se stává (nebo ne?)

Protože fotek z vlaku není nikdy dost, ne?

Fotka jako taková je v dosti podivné kvalitě, ale já ji prostě musela vyfotit a hodit ji sem. Že mám úchylku na focení noh jste už zjistili (a viděli tady v příspěvku), ale že mám i nožní záložku to určitě ještě nevíte. 

 Moje "oblíbené" večery nad učením. Aspoň ten čajn tam je. Když už nic jiného.

 Koukám, že tahle fotka je v hrozně špatné kvalitě. A za to se ještě jednou omlouvám. Každopádně jsem experimentovala a původně tuhle fotku chtěla přiložit jako obálku k recenzi na Mrazení. Nakonec to ale nevyšlo, protože e-book bohužel nemá tak krásné barvy jaké má knížka v realitě. Třeba někdy jindy.

Snad už poslední fotka z vlaku (i když si myslím, že zdaleka ne! :D). Dějiny středověku  a moje jízdenka za prací. A co že vlastně dělám? Trénuju malé děti šerm. Bohužel jsem se tam nachomýtla spíše omylem a jedná se o kroužek historické šermu a tak je moc nemám co naučit. Ale oni jsou šikovní, oni to zvládají i beze mě :D
Zářivka se mi sice odráží ve čtečce a z téhle fotky to nejde tak úplně vyčíst, ale... ano. Jsem to já ve frontě v Kauflandu. Popojíždění, bitky, ale já jsem aspoň přečetla kapitolu. A jaké je vaše nejpodivnější místo, kde jste četli?

Učím se jíst zdravě. A hlavně - učím se snídat. (Jak jinak než s knížkou, že jo?)

Další vtipná fotka na pořízení. Tohle jsem prosím já (nebo spíš moje ponožky) na rehabilitacích. Pouští do mě proudy (střídavě do zad, střídavě do nohy) a zatímco moje tělo cuká jako kdyby ani nebylo moje já si ležím a čtu si. Idylka, no ne?

Znáte to, jak si jen jdete vyzvednout knížku, na kterou máte rezervaci? Já si taky šla jen vyzvednout knížku... Jednu.

A dneska už poslední fotka mých bot a zároveň předposlední fotka dnešního dne. Společně s pytlem na mrtvoly (tak přezdívám své sportovní tašce. Ta mrtvola by se do ní určitě vešla) jsme se vypravily na téměř čtyř hodinou cestu do Brandýsa nad Labem.

Původně jsem chtěla sebou táhnout spousty knížek, ale nakonec jsem si vzala jen čtečku s Vlky z Mercy Falls. Zatímco tam jsem dočítala druhý díl na cest zpátky jsem už rozečítala ten třetí (který se mi líbil mnohem víc!). Jo, já prostě žeru čtení ve vlaku.

10 komentářů:

Jana CM řekl(a)...

Hihi, nožní fotka s korespondující záložkou je dobrá! Já taky ráda čítávala ve vlaku, když jsem dojížděla na VŠ :-) A knihy o hradech ti chválím! Hezký oddychový článek.

Owlie řekl(a)...

Já teď čtu Grace - kněžna monacká, která má vyjít v pondělí :) Knižní chvilky vypadají na super projekt, těším se :)

Charrlie řekl(a)...

JANA CM: Já jsem takový malý "nohofil" takže nožní záložka nemohla chybět :) A knihy o hradech jsou do školy, ale tak doufám, že se pobavím :)

***

OWLIE: O to jsem neslyšela, určitě se pak musím podívat k tobě, co to je :) Knižní chvilky jsou takové malé vycpávky. Která vznikají většinou spontálně :)

Bastera řekl(a)...

Nožní fotky a nožní záložka je paráda :) Moje nohy nejsou fotogenické! Vykupitel duší, zrovna píšu recenzi! A ty odborné knihy mají skvělé obálky vždycky!

Infinity řekl(a)...

Super knižní chvilky. Ta první fotka je prostě suprová a ze všech z tohoto článku nejlepší! :-D
Já jsem jela v životě vlakem dohromady asi tak 3x a číst tam je fakt boží. :))

Šárka S. řekl(a)...

Pěkné fotky. Skvělá záložka. :D
Doufám, že se ti Měděný jezdec bude líbit. :) Snad jo. U tebe nikdy nevím. :D

Charrlie řekl(a)...

BASTERA: Já zase nemám fotogenický obličej, tak si to asi kompenzuji nohama :D A na tvoji recenzi na Vykupitele duší jsem opravdu zvědavá. A sama jsem zvědavá na to, jak se mi bude knížka líbit.

***

INFINITY: Z té první fotky na mě úplně srší jaro. Tak to mám ráda! :) Jenom třikrát? o.O Wau...

***

TIW: Já vím, já jsem na tohle opravdu divná. Mám divnou chuť na knížky :D A doufám, že se mi bude Měděný jezdec líbit! Těším se na něho už dlouho, tak bych si to "zasloužila" :D

Christie (Neliss) řekl(a)...

Jeeee, super fotky!:) Tretí diel Vlkov z Mercy Falls bol proste top.:)
Tá "nožná" záložka je mega.:D
Čítanie vo fronte v Kauflande, wau...:D
Rehabilitácie ti nezávidím teda.:/
A vyzdvihnutie "len jednej" rezervovanej knihy dobre poznám.:D

Charrlie řekl(a)...

NELISS: Díky za pochvalku :) No druhý díl byl takové malé zoufání, ten se mi fakt hodně nelíbil, takže třetí byl proti tomu jako rajská píseň :)

Já i nožní záložka moc děkujeme :D Teda spíš jen ona, ale ona je hodně stydlivá :/

Ta fronta! To bylo na zabití :D Už asi nikdy nevstoupím do Kauflandu. Takové trauma z toho mám! :D

To je fakt jak za trest, vždycky do té knihovny. Šestkrát si můžu sama sobě odpřísahnout, že vezmu JEN tu jednu a stejně mi to nikdy nevyjde! :D

Gemma řekl(a)...

Tak to máte vážně super knihovnu, že jsou tam i takhle nové kousky :) já mám taky hroznou úchylku, ani ne tak na focení nohou, ale spíš svých bot, kamkoliv v nich jdu :D s těmi nejoblíbenějšími mám fotku snad všude, od sněhu azpo pláž. :D

Okomentovat

 
Copyright © 2013 Tempe's Library. All rights reserved.
Blogger Template by