2. dubna 2014

(Nejen) vyhlášení giveaway

Zdravím, zdravím!

Dneska jsme se tu sešli u trochu zvláštní příležitosti, takže vytáhněte své překrásné róby ze skříně a usaďte se tam, kde je ještě místo. Prosím, natahejte si vlasy a ani nestoupejte na nohy. Všichni přece víme, kolik stojí nový pár!

No a teď už doopravdy. Trochu později přináším výsledky své giveaway s překvapením. Zároveň jsem soutěžní dotazník využila i jako takové malé zpětné zrcátko pro mě. Abych věděla, co dělám špatně, jestli se vám tady líbí a tak podobně. Musím říct, že většina z vás hodnotila téměř všechno kladně. Netuším, jestli to bylo se strachem z mé osobnosti a případnými manipulacemi s výsledky, nebo to tak většina opravdu cítí. Každopádně mě to velmi potěšilo. Hodně z vás chválilo nový vzhled a já si ho pořád taky chválím (samozřejmě jsem ho nedělala já – jak praví zápatí je odsud). Co se výtek týče, objevilo se jich jen pár a já se to pokouším změnit. Prý bych měla častěji přispívat (tohle je velký problém, protože nestíhám číst mimoškolní knihy), používat více obrázků a fotek (a já se pokusím vytáhnout svůj milovaný Nikon a sem tam hodit nějaký článek jenom o fotkách) a zrušit anotace u recenzí (to jsem už provedla, ale nevím, jestli se k tomu zase nevrátím).

A teď už k tomu, jak jsem vybírala vítěze. Na pomoc jsem si vzala random.org, který za mě vybral číslo, pod kterým se skrývá vítěz. Já ve wordu utvořila pořadí (dle času odpovědí), kde se některá jména zdvojili – to v případě, že jste se přiznali, že sledujete můj blog (jedno jakým způsobem – facebook, GFC nebo bloglovin… nebo něco dalšího).

Bubny prosím!



Vítězem se stává č. 21, pod kterým se skrývá človíček s jménem ElfMaya! Já gratuluji, posílám e-mail a přeji další příjemné (jo, samochvála smrdí, ale sem tam si to člověk může dovolit, no ne?) chvíle při čtení nejen mých článků.

A protože jste do poslední chvíle nevěděli, o co vlastně soutěžíte, dovoluji si ještě dodat foto s cenami. Nejsou sice až tak suprozní, ale věřím tomu, že třeba potěší. Aspoň trochu.

V balíčku, který budu odesílat se tedy nachází:
… knížka Kacíř a čarodějka od Phillipy Gregory
… knížka Oops (the text messages you wish you never sent).
… kroužkový bloček, který jsem nemohla v obchodě nechat, protože voněl jarem!
… drobounlinkovou sbírku čajů (protože čaj patří k dobré knížce. No ne?)




Ještě úúúplně naposled přiložím poděkovaní všem, co se zúčastnili. A taky všem, co mě pravidelně (nebo nepravidelně) navštěvují. Protože bez vás by to prostě nebylo ono!

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Tak gratulujem víťazke :)
Aj ja som už robila súťaž s dotazníkom, aby som mala nejakú spätnú väzbu od čitateľov, myslím, že je to dobrý spôsob, aby sa bloger v blogovaní pohol dopredu :)

Maya Maylu řekl(a)...

Ah, moc děkuji. Až se mi hrnou do očí. Mailík je poslaný i s adresou. Na to, že jsem měla den zvaný pitomec se mi poprvé v životě poštstilo něco vyhrát :D
Ještě jednou děkuji.

Charrlie řekl(a)...

BLOGERKA CATTY: Přesně tak :) I když je škoda, že v průběhu dotazníku nepadlo trochu více kritiky. Ne že bych měla nějaké chutě na týrání sama sebe, jen když je všechno moc pozitivní, tak mám spíš pocit, že se všichni bojí napsat něco nepěkného, abych je nevyškrtla ze soutěže, nebo tak něco :D

ELFMAYA MAYLU: Tak slzičky doporučuju zahnat a nasadit úsměv! A den blbec je tu od toho, aby se člověk zasmál sám sobě (což se mi děje dost často :D) A nemáš důvod děkovat mě (ale i tak mě to těší :)). Nic méně - ještě jednou gratuluji!

Christie (Neliss) řekl(a)...

Gratulujem víťazke, páči sa mi, aký balíček cien si vymyslela.:) A tá aktivita, to je problém asi všetkých, takže sa netráp.:)

Wolf Draven řekl(a)...

Gratulace vítězi :)

Okomentovat

 
Copyright © 2013 Tempe's Library. All rights reserved.
Blogger Template by