14. července 2014

Knihy na výletě: úvodní článek


S létem přišlo období, kdy se to všude jen hemží nejrůznějšími projekty. Většinou se do podobných akcí moc nezapojuji, protože většinu prázdnin nejsem doma. Co si budeme nalhávat, tahat půlku kufru knížek je sice fajn, ale pokud máte zavazadlo na váhu, tak si to přece jen rozmyslíte, jestli si vezmete knížku, nebo sprcháč. Každopádně - chtěla jsem říct, že se to letních projektů příliš nezapojuji, protože prostě nevím, kolik (a jestli vůbec něco) toho stihnu přečíst.

Ale letos jsem se rozhodla udělat výjimku. Bastera totiž přichystala projekt, který je jako stvořený pro mě (a nejen pro mě - i pro spoustu dalších knihomolů). Tento zázrak se jmenuje Vezmi knihu na výlet a princip je velmi jednoduchý - do kabelky si strčíte knížku (což stejně všechny děláme - pardon pánové. Přece jen... kabelky a pánové?) a vyrazíte. A je jedno, jestli nakoupit dva rohlíky vedle do večerky, nebo na deset hodin do vlaku. No a pokud si tu knížku vezmete, tak ji jen vytáhnete v cílové zastávce vašeho výletu a blýsknete. S ní, bez sebe, jak sami uznáte za vhodné.

Tenhle projekt mi přišel opravdu vhod. Protože jsem stejně chystala prázdninové knižní chvilky. Takhle to aspoň budu všechno po jednom. Jen co se vrátím, přidám (snad) první fotky, které pak všechny naleznete v jednom článků (pravděpodobně - možná taky ne, to se ještě uvidí). 

Bohužel však nemám instagram (protože mám Windows Phone a ten ho nepodporuje), takže hashtag #knihanavylete vás bude pravděpodobně strašit jen facebooku. A vůbec - nebojte se taky někde něco postnout a pořádně si "zahastagovat". Je to teď in (a teď prosím - velmi velké spiklenecké mrknutí!)

Tak doufám, že nebudu sama, kdo bude všude možně štelovat knížku, do toho správného úhlu, abych ji pak mohla co nejhezčeji vyfotit (jak se znám, tak mobilem. Hanba mi!) Nebojte se - cestujte a foťte! Provětrejte nejen knihy, ale hlavně sebe! :))

P.S. - dneska dobyli Bastilu (viva la Revolution!) a já mám svátek. Hehe - jsem narcis!

3 komentářů:

Suzanne řekl(a)...

Hezký projekt, škoda, že skoro nikam nejezdím:)
Instagram se dá nainstalovat i do počítače. Je to sice trochu fuška, ale pořád lepší, než si kupovat nový telefon, který tuhle aplikaci podporuje:)

Jana CM řekl(a)...

Ráda bych se zapojila, ale zatím se mi nějak nedaří nikam cestovat, a když, tak to vidím na čtečku. :-) Ale léto ještě nekončí... Všechno nejlepší!

Christie (Neliss) řekl(a)...

Ja veľmi nefotím, ale rada si pozriem napríklad tvoje fotky, nápad je to fajn.:)

Okomentovat

 
Copyright © 2013 Tempe's Library. All rights reserved.
Blogger Template by