1. srpna 2014

Knižní přírůstky (červenec 2014)


Knižní přírůstky je meme z dílny Cathy. Cílem je představit nové knížky, co se u vás během uplynulého měsíce zabydlely.

Musím se přiznat, že tento měsíc jsem byla trochu na štíru tak trochu se vším. Nic moc jsem nepřečetla, nic moc jsem nepřidala na blog a nic moc jsem toho nestihla přečíst jinde. Za což se tak trochu omlouvám. Ale zároveň neslibuji, že to příští měsíc bude jiné... Jenom doufám, že to nebude horší!

Každopádně - dnes jsem se chystala nafotit své dva nové miláčky, které jsem si za tento měsíc pořídila. Ale jen co jsem se vydala ke knihovně, jsem zjistila, že to nebude tak úplně možné, protože jsem jednu knížku už zvládla půjčit kamarádce. Hups.

Takže vám nakonec ukážu jen fotku z mobilu. A můj mobil fotí čím dál tím hůř (kdybyste někdo věděl proč, můžete mi svůj názor sdělit v komentářích, protože já to opravdu nevím a ani netuším), takže se musím omluvit za hrozně hroznou kvalitu fotek.

Tento měsíc jsem slavila svátek a tak jsem se rozhodla, že si udělám radost a pořídila jsem si dvě knížky, po kterých jsem už dlouho toužila. A sice Ten, kdo stojí v koutě od Stephena Chboského a Amy a Roger: Na cestě od Morgan Matsonové. Zároveň jsem dostala ještě recenzní výtisk knihy Není co závidět: Obyčejné životy lidí v Severní Koreji od Barbary Demickové.



11 komentářů:

Rachel Roo řekl(a)...

Na ceste je pry moc pekne :)

Anonymní řekl(a)...

Skvělé knížky! O Není co závidět jsem slyšela od kamaráda ještě než vyšla tady v Čechách a musí to být fakt něco, protože to tak 90% lidí chválí.

Suzanne řekl(a)...

Krásné knížky, Amy a Roger: Na cestě je úžasná. Přijde mi, že fotky z tvého mobilu nejsou nijak hrozné, kdybys viděla, jak (ne)fotí ten můj, tak bys svůj telefon chválila až do nebes:)))

Charrlie řekl(a)...

RACHEL ROO: Já si to chci již dlouho přečíst, přijde mi to jako takové to správné čtení na léto k bazénu. Teď už jen musím sehnat ten bazén :D

TRINITY ESTRIDGE: Není co závidět je fakt něco a určitě to stojí za to! (A tak nějak víc k tomu asi není potřeba říkat :D Každopádně, kdyby jsi si chtěla přečíst moji recenzi, tak je tady http://tempina.blogspot.cz/2014/07/neni-co-zavidet-obycejne-zivoty-v.html O:))

SUZANNE: No, pravda je, že nejsou nejhorší. Ale když porovnám, jak fotil, když jsem ho dostala a jak fotí teď, tak ten posun kvality dolů tam je. To mě mrzí :/

Jana CM řekl(a)...

Mně se zdají fotky dobré :-) Hezký srspen!

Unknown řekl(a)...

Amy a Roger na cestě. :) To je nádhera! :)

Sabina řekl(a)...

Knihu Ten, kdo stojí v koutě si chci už moc dlouho přečíst. Všude vidím tolik pozitivních recenzí, že si pro ni nejspíš tento týden budu muset zajít :)

Simone Sipriano řekl(a)...

Ani jednu z kníh som zatiaľ nečítala, ale prvé dve by som veľmi rada. Tretia mi už nič nehovorí, no páči sa mi, ako si ju pekne odfotila v Kindli. Mám taký istý. ;) (Takú istú? Je Kindle ona alebo on? :D)

Charrlie řekl(a)...

JANA CM: Tak aspoň, že to nevypadá tak hrozně, jak se mi zdá :)) A děkuji za přání!

NIKOL WALOSZKOVÁ: Chystám se na ni brzo, jen musím najít vodu :D

AVA: Já můžu doporučit všemi deseti. Četla jsem tak před rokem a dostala se mi pořádně pod kůži :))

SIMONE SIPRIANO: Tak na to ti nemůžu říct nic jinýho, než že doufám, že se k obou brzo dostaneš! :) A co se týče pohlavnosti Kindlu, tak těžko říct :D Nikdy jsem nad tím nepřemýšlela, ale asi mu říkám chlapsky :D

Bastera řekl(a)...

Mně přijdou fotky dobré, stokrát lepší než z mého mobilu :D A Amy a Rogera a Ten kdo stojí v koutě bych si ráda přečetla, Není co závidět, už jsme probrali u recenzí :)

Christie (Neliss) řekl(a)...

Tie fotky nie sú také zlé.:) Amy a Rogera by som si rada niekedy prečítala, Charlie ma až tak neláka, ale videla som aspoň film.:D Ale inak pekné prírastky.:)

Okomentovat

 
Copyright © 2013 Tempe's Library. All rights reserved.
Blogger Template by