26. září 2014

Aktuálně z 26. 9. 2014

Purity زكية | via Tumblr
weheartit

Zatímco v posledním aktuálně jsem začínala léto, v tom dnešním ho končím. Už pár dní je tu astronomický podzim, a co si budeme nalhávat, venku to tak taky už vypadá. A s podzimem samozřejmě souvisí škola. No... a ta moje už mi taky začala. A co to znamená pro blog? Samozřejmě útlum - i když udělám cokoliv, co bude v mých silách, abych publikovala alespoň článek za týden. V tom lepším případě to budou dva, v tom horším... no, to si jistě dokážete představit.

Pravdou je, že tento semestr je pro mě opravdu náročný, protože mám kudlu na krku. Musím zabrat víc než kdykoliv předtím, pokud se chci (a já chci) na škole udržet. Další věc, která souvisí s možným úbytkem článků je i to, že mám (konečně!) brigádu. Takže víkendy sice netrávím ve škole, ale balením šunky. 

Na druhou mám v hlavě několik nápadů na články, které bych ráda zrealizovala. Přibližně v půlce měsíce bych vám ráda představila wishlist knížek, které mě zaujali, a které příští měsíc vyjde. Dále bych ráda napsala článek i o své praxi v Teplé (protože v komentářích o ni přece jen trochu zájmu bylo). No a pak je tu samozřejmě spousta knížek, které bych vám ráda představila (a doporučila) v recenzích.

S tím souvisí další věc. Možná jste si všimli už v minulé recenzi na úžasnou knížku Řekni vlkům, že jsem doma, ale podařilo se mi navázat spolupráci s knihkupectvím knihy.idnes, které se zabývá prodejem elektronických knih. Moje první recenze dokonce zaujala i nakladatelství Jota, které knížku vydalo (a sdílelo na svém facebookovém profilu. Z čehož jsem měla takovou radost, že jsem se celý den usmívala. A pěkně zeširoka).

Mimo jiné - celý můj svět se momentálně točí kolem mé znovuobjevené lásce k motosportu. Nevím, jestli ten pocit znáte, ale já se po každé pro něco hrozně nadchnu, pár týdnů a měsíců se mě to drží, a pak to postupně vyšumí a utlumí se. Každopádně - momentálně se mě to drží vší silou. 

A proč o tom mluvím? Protože vám na konec článku zamává jedna italská legenda! 

Valee!

2 komentářů:

Bastera řekl(a)...

Tak na článek o Teplé se těším, za a se mi líbil klášter a za b mě zajímá Tvá "práce" v něm :) A taky sw něčeho chytím a brzy mě to přejde zase bohužel :-/ :-D

Melinda řekl(a)...

Gratuluji ke spolupráci i ke sdílení samotným nakladatelstvím Jota :) Také spolupracuji s knihy.idnes.cz, už jsem si díky nim přečetla komplet Vampýrskou akademii :) (resp. jsem v půlce posledního dílu) :)
Na článek o klášteře se těším! :)

Okomentovat

 
Copyright © 2013 Tempe's Library. All rights reserved.
Blogger Template by