5. července 2013

Aktuálně z 5. 7. 2013

Není tomu zas tak dávno, co jsem psala pořádné aktuálně naposledy. Dnes se pokusím být co nejstručnější a to hlavně z toho důvodu, že nic nestihám. Člověk by řekl, že si na to brzy zvyknete, nebo že to přestane dělat. Ale... asi je to droga nebo co. Ten andrenalin v krvi. Když děláte všechno na poslední chvíli...

Každopádně, abych to tak nějak shrnula a nemluvila jen o tom, jak nic nestíhám. Zítra v podvečer odjíždím na tábor. Poprvé jako plnohodnotná vedoucí a strašně se těším. I když nemám k dětem ten správný vztah... Ale... nikdy bych se toho dobrovolně nevzdala. Nikdy bych se dobrovolně nevzdala těch deseti dní v přírodě, bez elektriky a s dobrými lidmi.

Ale, co jsem chtěla hlavně říct a proč píšu tento článek - protože tu prostě nebudu. Ještě vám dlužím povídání o Pianistovi (stále nemám odvahu tomu říkat recenze :D) a to chci doopravdy stihnout napsat. 

Dále jsem si vymyslela takový menší "projekt" zaměřený na klasické knihy. Nosím ten nápad v hlavě už poměrně dlouho a proto mě mrzí, že jsem podobný nápad včera objevila u Roxanne. Vzhledem k tomu, že nic nového ale nezvládnu (a ani nechci) vymyslet, budu se s tím muset smířit. Nelekejte se. Nebudete to úplně stejné, ale jen velmi podobné. Nechci, aby mě někdo označil za kopírku, ale když se tak stane, vím svoje. 

A to je tak všechno. Doufám, že si užíváte prázdniny. (A klidně napište jak;))


6 komentářů:

Cecilka řekl(a)...

Taky jsem chtěla udělat projekt na klasiku. Ale sejde z toho, je toho teďka moc. (A stejně bych pak neměla náladu číst klasiku, když bych "musela".)
Je zvláštní, jak se teďka ta klasika rozjela. Teď jí čte každej, ještě minulý rok byla klasika "fuj". Aspoň si někteří odpočinou od ya. :o)

Infinity řekl(a)...

Tak doufám, že si to na táboře pořádně užiješ. :)
Těším se, až zrealizuješ ten svůj nápad, určitě to bude super. :))

Christie (Neliss) řekl(a)...

Uži si poriadne tábor.:)) A teším sa na ten projekt, hoci sa asi nezapojím, klasika je pre mňa ešte stále "fuj".:D

Charrlie řekl(a)...

Asi v příštím roce hodně lidí maturuje (což byl pro mě taky důvod, proč jsem dala klasice šanci) a tak se to snaží nějak si okořenit :D

Charrlie řekl(a)...

Taky doufám, docela se těším :D (No, ještě abych se netěšila)

Charrlie řekl(a)...

Klasika je pro hodně lidí fuj, a proto mě tak udivuje, že se "dneska" tak rozrostla. Třeba ji někdy dáš šanci :)

Okomentovat

 
Copyright © 2013 Tempe's Library. All rights reserved.
Blogger Template by