15. února 2015

Aktuálně z 15.2. 2015

(Sẵn sàng tải lên) | Flickr: Tải ảnh và video lên
weheartit

Já vím, já vím.

Možná si mnozí z vás mysleli, že to tady umřelo, že jsem se tady na to vykašlala, že mě semlelo kolo života, a že už si tu nikdy nic nepřečtete. Poslední pořádný příspěvek před skoro měsícem a na facebooku se taky nic nedělo. Ale hlavně, že se Tempína na začátku roku dušovala, jak to tady bude super a úžasné, a jak tu pořád budou nějaké příspěvky. 

Jasně, mohla bych to svést na zkouškové. Ale nechci vám lhát. V posledních dvou týdnech jsem musela řešit osobní problémy a věci, které mě zasáhly a vyčerpaly ze mě téměř všechnu moji sílu. Ale snažím se - zatím žiju, občas se usměju a včera jsem dokonce vzala knížku do ruky. Věřím, že se to zlepší, možná se to i vyřeší, ale nikdy už to nebude jako dřív.

Nepíšu vám to proto, abych se litovala, nebo tak něco. To vůbec ne. Prostě jsem vám jen chtěla vysvětlit, proč tu bylo (a možná ještě chvilku i bude) mrtvo.

Ale na druhou stranu - mám tolik restů, které musím splnit! 

Napsat recenzi na netakúžasnou knížku Násobky sedmi, dodělat žebříček nejlepších (a nejhorších) knih roku 2014. povyprávět vám o tom, jak jsem znovu přečetla Mause, a jak byl znovu naprosto úžasný. A v neposlední řadě tu jsou i knižní chvilky, které vám dlužím. 

Je toho hodně, že jo? :))

4 komentářů:

Christie (Neliss) řekl(a)...

Tak ja ti držím palce, aby sa všetko zlepšilo a tešiť sa na prípadné články... Som zvedavá na recenziu na tú sedmičku, keďže mne sa veľmi páčila.:D

Wolf Draven řekl(a)...

Snad bude líp ;)

Rodaw z Knihánkova řekl(a)...

Každý občas potřebuje pauzu! Hlavu vzhůru, my počkáme!:)

Rodaw z Knihánkova řekl(a)...

Každý občas potřebuje pauzu! Hlavu vzhůru, my počkáme!:)

Okomentovat

 
Copyright © 2013 Tempe's Library. All rights reserved.
Blogger Template by